Βιβλιοθήκη εικόνων

Προσφέρονται μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα, για παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Βασικότερος Στόχος μας, η άρτια απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων για την σωστή χρήση αυτών. Ένα πολύτιμο εφόδιο για το Μέλλον!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Από την Πέμπτη Δημοτικού, πλέον οι μαθητές είναι σε θέση να έρθουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τα προγράμματα τα οποία στο Μέλλον θα τους βοηθήσουν με τις εργασίες τους και θα είναι σε θέση πλέον να ενταχθούν σε ειδικά προγράμματα τα οποία θα τους προσφέρουν και την δυνατότητα πέρα από την άρτια χρήση αυτών, και στην απόκτηση διπλώματος, που θα πιστοποιούν τις γνώσεις τους μέσα από τις αναγνωρισμένες εξετάσεις Δια βίου σε Ισχύ, συνεχίζοντας παράλληλα να εμβαθύνουν τις γνώσεις που άρχισαν να καλλιεργούν.

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Έχετε μικρά παιδιά και θέλετε να μπουν και να εξερευνήσουν τον πλούσιο και μαγικό κόσμο τον ηλεκτρονικών υπολογιστών σωστά και προσεγμένα;

Αβιάστα και Σταθερά; 

Στην σχολή μας υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα μία ιδανική σειρά ειδικά προετοιμασμένων προγραμμάτων που απευθύνεται στην ηλικία τους.

Οι εκατοντάδες μαθητές  που μας εμπιστεύθηκαν στα χρόνια λειτουργίας μας, επιβεβαιώνουν την πείρα μας στα μαθήματα πληροφορικής όλων των ηλικιών.

Δεν είναι Τυχαίο που Είμαστε η Νο 1 σχολή Πληροφορικής σε παιδιά στην Κομοτηνή, απαριθμώντας τις περισσότερες εγγραφές από 11 εώς 16 ετών.

Εγγυώμαστε Ποιοτική Εκμάθηση και εφαρμογή αυτής μέσα σε ένα ευχάριστο και περιβάλλον.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ

Έχετε παιδιά που πηγαίνουν Γυμνάσιο ή Λύκειο και θέλουν να μάθουν Σωστά τις Εφαρμογές της Πληροφορικής τα βασικά αλλά και προχωρημένα επίπεδα; Έχετε παιδιά που πηγαίνουν Γυμνάσιο ή Λύκειο και θέλουν να αποκτήσουν αναγνωρισμένη πιστοποίηση των εφαρμογών;

Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μπορούν είτε να συνεχίσουν για την απόκτηση πιστοποίησης. Για όσους μαθητές ολοκληρώνουν ή έχουν ολοκληρώσει το βασικό_Standard επίπεδο εξετάσεων, έχουν την δυνατότητα να συνεχίσουν σε προχωρημένο_Proficiency επίπεδο κατάρτισης και πιστοποίησης του Office.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από έμπειρο προσωπικό, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία αλλά και υλικό που προετοιμάζει τους μαθητές μας, με βασικότερο στόχο την Επιτυχία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ  Η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"