Είσαι νέος και ζεις στην Ευρώπη; Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης προωθούν στην Ελλάδα ένα εργαλείο επικοινωνίας, πληροφόρησης, κινητικότητας και ψυχαγωγίας των νέων Ευρωπαίων πολιτών, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!
Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 – 30 ετών. Ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορείς να την ανανεώνεις κάθε χρόνο μέχρι να κλείσεις τα 30. Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!
Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείς να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 34 χώρες της Ευρώπης!

12new2new

 

Επίσημα Συνεργάτες της European Youth Card μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα κάντε αίτησης κάρτας και χρησιμοποιείστε την ειδική προσφορά μας!

 

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

     Το κέντρο πληροφορικής PORTAL 

Προσφέρει δωρεάν την εκπαίδευση στις βασικές ενότητες πληροφορικής.

Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή ώστε να διεκδικήσουν με τα κατάλληλα προσόντα την θέση εργασίας που επιδιώκουν. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα αναγνωρισμένο πιστοποιητικό για τις θέσεις εργασίας του δημοσίου και τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά την πιστοποίηση πληροφορικής αναγνωρισμένη και απαραίτητη στον ιδιωτικό τομέα. Τα δίδακτρα των μαθημάτων είναι δωρεάν ο υποψήφιος επιβαρύνεται μόνο το κόστος των εξετάσεων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποχρεωτικά τις 3 βασικές ενότητες: Υπηρεσίες διαδικτύου, Επεξεργασία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και προαιρετικά για τον υποψήφιο που έχει είδη αποκτήσει την πιστοποίηση των 3ων ενοτήτων, αλλά επιθυμεί να αποκτήσει την ολοκληρωμένη πιστοποίηση Η/Υ, μπορεί να ενταχθεί και να ολοκληρώσει με τις εξής ενότητες: Χρήση και διαχείριση αρχείων, Παρουσιάσεις, Βάσεις δεδομένων. Οι εξετάσεις διενεργούνται από φορέα εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (πιστοποιητικό αποδεκτό από Α.Σ.Ε.Π. και για όλες τις προκηρύξεις).

Τα μαθήματα διενεργούνται καθημερινά Φιλικής εταιρίας 57 και Φιλίππου Κομοτηνή και θα είναι σε ισχύ μόνο για το θερινό διάστημα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για την συμμετοχή σας επικοινωνήστε στο τηλέφωνο (25310)81591. Για περισσότερες Πληροφορίες Επικοινωνήστε με το τμήμα μας για να ενημερωθείτε το κόστος της εξέτασης, τις ώρες και μέρες παρακολούθησης, & την διάρκεια του κύκλου υλοποίησης της Πιστοποίησης.

www.eoppep.gr

www.cambridge-vellum.gr